Nieuws

Nieuws / Vanaf 18 mei terug spelen met 4 !!

Dubbelspel is mogelijk vanaf 18/05. 

Graag verwelkomen we jullie terug met 4 spelers. Gelieve wel nog steeds de social distance te garanderen, en diegene die reserveert wordt geacht de coronamaatregelen op te volgen van zijn/haar 3 andere medespelers.Ondertussen heeft de Nationale Veiligheidsraad en Tennis Vlaanderen groen licht gegeven om terug te spelen met 4 , dit onder bepaalde voorwaarden.
 

Vanaf maandag 18 mei kan Tennis dubbel ! 

én voor Padel dient er standaard met 4 spelers gereserveerd te worden in ons systeem.

 

Hierbij willen we jullie graag nog even attent maken op volgende afspraken:

- Er moet steeds een meerderjarig toezichtshouder aanwezig zijn, dit wil concreet zeggen dat degene die de reservatie van het terrein doet aanzien wordt als deze toezichtshouder. Hij/Zij moet er op toezien dat de geldende maatregelen nageleefd worden. Houd hierbij steeds de 1,5 meter social distancing in acht, ook als dit wil zeggen dat een speler soms een bal moet durven laten gaan.

- Reserveren met 2 of 4 correcte namen en dus ook effectief spelen met die 2 of 4 leden.
- De vuilbakken zijn nog niet toegelaten, gelieve alle afval (plastiek flesjes - blikjes - metalen ring nieuwe tube ballen) mee te nemen naar huis.
- aan de terreinen zijn handgels opgehangen, gelieve deze te gebruiken.
- vanaf aankomst in de club (parking - weg naar terreinen) de social distancing te respecteren
- toekomen op de club net vóór de reservatie en direct na beëindiging van de partij terug te keren naar huis en ook dat met respectering van de social distancing-regels. 

Het is niet evident , toch doen we beroep op jullie goede burgerszin, met als doel het mogelijk maken voor iedereen om veilig te kunnen sporten.

Nog groot nieuws!!!

De nieuwe padelterreinen zijn speelklaar en worden vanaf maandagochtend 9 uur open gezet voor reservaties.
Hou er wel rekening mee dat er de eerste dagen nog vrij veel zand zal liggen op de terreinen. Dit is normaal en vraagt de komende weken wat inlooptijd. Dus, spelen is de boodschap. 

We wensen jullie heel veel plezier in het spel, dubbel of enkel! Enjoy!share:

Lidmaatschap / account

Sponsors