Nieuws

Nieuws / Meer tennis plezier in 2020 ... en de komende 6 jaren

 

 

T.C. Merelbeke en Gemeente Oosterzele slaan de handen in elkaar!Zoals aangekondigd woe 12/2 waren er reeds vergevorderde gesprekken met gemeente Oosterzele om exclusief met TC Merelbeke een samenwerking op te zetten en hun 3 gravel courts te integreren in het TCM reserveringssysteem.

 

Zondag 16/02/2019 is dit door Schepen van sport van Oosterzele ( Elsy De Wilde ) samen met de pers bij ons in de club geofficialiseerd voor een periode van 6 jaar. Het is nu een feit. De leden van TCM , kunnen met hun huidig TCM abonnement ook spelen ( reserveren via I-club ) op 3 Gravel courts gelegen in de sportstraat 5 te Oosterzele ( zie foto onder ). De terreinen zijn ook voorzien van verlichting, sanitair, drankaanbieding en terrasje.

 

Met deze synergie willen beide clubs beogen dat er meer interactie mogelijk is.

Gezien bij beide clubs het ledenaantal over de laatste jaren gestaag is gedaald, hopen beide clubs meer leven te blazen in de aantrekking tussen de clubs, meer spelgelegenheid te bieden en het clubgebeuren te versterken.

In drukke periodes van tornooien / interclub, waar alle courts in Merelbeke gereserveerd worden voor tornooi en interclub, hebben de TCM- leden nu de mogelijkheid om toch outdoor te kunnen spelen op de site Oosterzele. 

Er komen nieuwe abonnementen die de mogelijkheid geven om ook enkel in Oosterzele te spelen en exclusieve abonnementen aan Oosterzelenaars te bieden.

Vanaf maart zal dit alles toegevoegd worden in I-club en kan het zomer tennisseizoen starten!

We juichen dit initiatief als club toe omdat dit enkel toegevoegde waarde kan bieden en in beide gemeentes de tennis sport attractiever kan maken. 

 

Met sportieve groeten,

 

Het TCM Bestuur

 

 share:

Lidmaatschap / account

Sponsors