Nieuws

Nieuws / Clubnieuwsbrief april 2021

De lente is eindelijk in zicht en het ziet ernaar uit dat er terug een heropstart komt van de competitie en de opening van het outdoor seizoen voor onze tennis. Voor zowel padel als tennis zijn er nieuwe maatregelen van kracht en geeft het overlegcomité perspectief voor de heropstart van events, horeca en indoor sporten vanaf 1 mei. 

Beste Clubleden,

De lente is eindelijk in zicht en het ziet ernaar uit dat er terug een heropstart komt van de competitie en de opening van het outdoor seizoen voor onze tennis. Voor zowel padel als tennis zijn er nieuwe maatregelen van kracht en geeft het overlegcomité perspectief voor de heropstart van events, horeca en indoor sporten vanaf 1 mei.

Tot nader orde worden alle tornooien tot 1 mei geannuleerd. Indien er voor die datum groen licht komt voor competitie, houden we jullie zeker op de hoogte.

Wat betreft interclub, die zal normaal gezien zonder problemen doorgaan.
 

FOODBOX Pasen

Na het overweldigende succes van de foodbox met kerst willen we dit opnieuw herhalen voor Pasen op zaterdag 4 april.
Voor de kinderen wordt er Lasagna en Bouchée à la Reine voorzien aan 13 euro.
Inschrijven kan tot uiterlijk 26/3/2021 via: https://forms.gle/mb6bRrRwBJijTb388
 
 
NIEUWE CLUBKLEDIJ
De nieuwe clubkledij is een feit! We kozen voor het Spaanse topmerk Joma. Je zal een ruime keuze aan kledij hebben om er piekfijn uit te zien op het tennis- en/of padelveld. Er wordt heel binnenkort een webshop opgestart waar je online zal kunnen bestellen en betalen, levering gebeurt dan gratis op de club. Ook organiseren we een pasweekend waar je alles kan komen bekijken en uiteraard passen. Deze pasmomenten zullen doorgaan op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 april. Op vrijdagavond 2 april zal Hotsport aanwezig zijn om u te helpen kiezen en bestellingen op te nemen. Dankzij sponsering kunnen we jullie 20% korting aanbieden op de volledige collectie.
Pasmomenten:
Vrijdag 2/4 van 17u tot 21u
Zaterdag 3/4 van 10u tot 13u
Zondag 4/4 van 10u tot 13u

Inschrijven is door Corona verplicht via deze link: 
https://tc-merelbeke2.reservio.com
 
Padel

Zoals jullie ondervonden deden we een aantal testen om ons reservatiesysteem op punt te krijgen.

Er werd beslist om het huidige systeem dat momenteel gebruikt wordt als definitief systeem te behouden. Er wordt wel 1 aanpassing doorgevoerd: Op ZATERDAG EN ZONDAG zal vanaf 12 uur dal worden en zal het dus mogelijk zijn om met gasten te reserveren. Iedereen met een abonnement heeft de mogelijkheid om 3x te reserveren. Na het zomerseizoen doen we een evaluatie.

Er werd tevens beslist om de verkoop van de dalabonnementen en dal 10 beurtenkaarten stop te zetten zolang er nog mensen op de wachtlijst staan.

 

Ook willen we graag ACG Volvo  verwelkomen als sponsor van onze club en is de naam van terrein 2 ondertussen ACG Volvo geworden.
 
Tennis

Terreinen:

Door de corona-situatie blijft de binnenhal voorlopig gesloten voor +13-jarigen. Enkel de lessen onder die leeftijd gaan door in de binnenhal. Het goede nieuws is dat de buitenterreinen in Merelbeke en Oosterzele opnieuw aangelegd zijn en dat deze bespeelbaar zullen zijn vanaf 29 maart 2021.

 

Abonnement:

Wie zich zomerlid (of jaarlid) wenst te maken, kan dit nu doen via onze website www.tcmerelbeke.be (klik voor meer info) 

Indien je interclub of tornooien wenst te spelen, dien je u ook te registreren bij Tennis Vlaanderen (klik voor meer info)


Laddercompetitie:

We starten op 5 april 2021 met een interne laddercompetitie voor tennissers die houden van competitie. De bedoeling is dat je zowel enkel- als dubbelspel kan spelen, ieder op zijn of haar niveau. Je kan hier inschrijven voor de laddercompetitie.

Interclub:

Alle ploegen die zich ingeschreven hebben voor de interclub zijn doorgegeven aan Tennis Vlaanderen. Zij zullen er alles aan doen om deze te laten doorgaan. Het is af te wachten hoe de coronacijfers evalueren.

Tornooien:

Hieronder kan u het overzicht van al onze tornooien in het eerste deel van 2021 terugvinden.
Het jeugd -en volwassentornooi in de paasvakantie staat voorlopig on hold tot Tennis Vlaanderen meer informatie geeft. Inschrijven in de tornooien kan via www.tennisvlaanderen.be

 
Tennishal:

Er worden in de vaste tennishal ingrijpende aanpassingen gedaan . In een eerste fase werd de TL- verlichting vervangen door veel zuiniger LED verlichting. In een tweede fase zal de tennisvloer vervangen worden door een topvloer ‘GREENSET’! Deze vloeren worden  gebruikt voor talrijke toptornooien: ATP, WTA en Davis Cup. Uitvoering is voor héél binnenkort.


share:

Lidmaatschap / account

Sponsors