Events

11/09/2019 t.e.m. 28/09/2019 Clubkampioenschap: nieuwe formule!

Vorig jaar was er een leegte in jullie agenda in september, maar dit jaar zijn we weer helemaal terug van weg geweest. 
Inderdaad, het clubkampioenschap 2019 staat voor de deur en via deze weg laten we jullie graag weten dat we het vol enthousiasme opnieuw organiseren.
 
Om de samenhorigheid en een goede organisatie te bevorderen hebben we een nieuw concept uitgedokterd. Het klassieke model van een tornooi van 10 dagen met een aansluitend finaleweekend laten we achterwege.
 
Dit jaar doen we het als volgt:
 
Het clubkampioenschap start op woensdag 11 september en eindigt op zaterdag 28 september, gevolgd door een BBQ. Met andere woorden: het tornooi zal 3 weken duren, maar er zal enkel gespeeld worden op woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 17u. 
 
Dit heeft 3 grote voordelen:
1. Op maandag en dinsdag blijven de terreinen beschikbaar voor alle leden.
2. Een langere periode zorgt voor meer mogelijkheid om in te plannen.
3. Door de matchen te groeperen, proberen we de samenhorigheid te vergroten, zodat matchen samen kunnen starten en eindigen. 
 
De beschikbare reeksen zijn de volgende: 
  • Dames (open reeks) en Dames 25 
  • Heren (open reeks) Heren 35 en Heren 45
  • Dubbelreeksen dames, heren en gemend tot 20 en tot 100 punten.
Telkens open reeksen met hoofd- en kwalifacatietabellen.
 
We spelen telkens 2 winnende sets en bij een gelijke stand spelen we een super tie break, dit omdat je dan evt. meerdere dagen na elkaar een of meerdere wedstijden kan spelen.
 
 
Met sportieve groet
 
 
Het tennisbestuur TCM
 
 
 
 
Wedstrijdreglement: Er wordt met hoofd- en kwalificatietabel gespeeld, dit betekent dat hoger geklasseerde spelers pas later beginnen. Hou er rekening mee dat er maar 3 dagen in de week gespeeld worden (woensdag, donderdag en vrijdag), hou die dus zo veel mogelijk vrij en vul zeker uw beschikbaarheid correct in (kan ook aangepast worden!). Finales zijn voorzien op zaterdag 28 september van 9 tot 16u.
 
Er worden 2 sets gespeeld, wint elk een set dan volgt een super tie break. De score van de wedstrijd wordt na de match doorgegeven in het clubhuis.
 
Terug naar agenda overzicht


share:

Lidmaatschap

SponsorsWinter reservatie